donderdag 19 augustus 2010

Hebben jullie daar ook wel eens last van... ?

... dat je eigenlijk te veel tegelijk zou willen doen?
Er ligt nog een hele stapel haakwerkjes die ik af wil maken (bijvoorbeeld een Paashaas, waar ik deze Pasen aan begonnen was...), maar tegelijk wil ik ook weer aan nieuwe haakprojectjes beginnen... Ik heb nu een lijstje gemaakt met wat ik af zou willen maken en dat zijn 10 à 15 (!) dingen..
Ik ga binnenkort ook beginnen aan een P.I.F., ik heb me bij Marjo daarvoor opgegeven haar cadeautje al ontvangen zelf niks gemaakt en/of verstuurd en ook nog geen mensen gezocht om een P.I.F. mee te doen. (sorry Marjo, ik zal het goedmaken met je!) Mijn oproepje volgt binnenkort, dus houdt mijn blog in de gaten ;-)

Verder zou ik graag voor mijn groepen op het werk (dit zijn er 2) de kerststal van amigurumis.nl willen maken en het liefst ook nog voor mezelf (3 in totaal dus) en zit mijn hoofd vol ideeën voor eigen ontwerpjes...
Soms zou ik weleens willen dat er meer tijd in een dag zat... Nachten doorhalen en lekker haken met een lekker muziekje op, filmpje en/of serie kijken. Maar goed, ik moet de volgende dag wel weer fris en fruitig op mijn werk verschijnen!

Genieten van het haken en van mn creaties doe ik zeker! En ik denk ook dat als ik al die werkjes af heb die nu nog afgemaakt moeten worden dat ik een heel voldaan gevoel krijg... maar dan komt weer het volgende dilemma: wat wordt het volgende project? Maar dat zien we tegen die tijd wel weer! ;-)

5 opmerkingen:

 1. Marieke ik weet er alles van! Ik wil ook nog zo veel haken breien borduren tekenen naaien enz maar kom er niet aan toe zo veel inspiratie dat ik geen zin meer heb om iets te doen ....... Is ook niet goed hè!
  Ik las hier in de plaatselijke krant over een workshop 8 maandagen twee uur mandala tekenen en omdat ik toch maar dan doodling boek wat jij aanbeveelde gekocht heb ( even afwachten tot het binnen is ) leek het me een leuke aanvulling!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat komt me zeer bekend voor haha ;)!

  En ik wacht geduldig op jou P.I.F. cadeautje hoor! Was je blij met wat ik je gestuurd heb :)??

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ken het gevoel: te veel plannen, te weinig tijd! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Marieke,

  ik ken zeker dit gevoel. Bij mij komt daar nog bij dat ik me daar zo schuldig door voel.

  Groetjes,
  Knutselbeertje

  PS : ik zoek nog 3 kandidaten voor mijn PIF. Misschien wil je wel een van die zijn ?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha wat komt mij dat toch oh zo bekend voor.
  Lijkt net alsof ik steeds minder tijd heb.
  Maar heb ook al een lijstje gemaakt met de dingen die ik af moet maken en is toch al aardig aan het krimpen gelukkig. Maar dan komen er weer nieuwe leuke dingen.
  En een blogje bij houden maar het zijn allemaal super leuke dingen zolang je er maar plezier in hebt is het goed.

  Liefs Kaatje

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!
Heb je een vraag, dan kan je me beter even mailen (madebymriek[at]gmail[dot]com :-)

Liefs,
Mriek