zondag 19 december 2010

boeken tip: Eline's Huis

Vanaf vandaag elke dag rond 20.00 uur een creatieve boeken tip van mij, tot ik door mijn boeken heen ben ;-) 
Hoe kom ik daar zo bij? Ik heb in de huiskamer een hoekje met twee planken; op de onderste plank staat mijn laptop (waar ik nu dus zit) en op de bovenste plank staat mijn verzameling met creatieve boeken. Nou is mijn collectie boeken de laatste tijd nogal wat uitgebreid door de feestdagen en cadeautjes voor mezelf en ik wil ze graag met jullie delen. Misschien komen jullie nog wel leuke 'nieuwe' boeken tegen die je wel leuk lijken. Dus hierbij begint het stokje met boeken die mij inspireren, die jullie misschien ook kunnen inspireren ;-)

Het eerste boek die ik met jullie wil delen is Eline's Huis van Eline Pellinkhof.


Ik heb hem gekregen van Sinterklaas, dus hij is nog niet heel lang in mijn bezit, maar jeetje wat staat hier veel inspiratie in. Er staan verschillende discipline's in zoals borduren, haken, maar ook naaien, stempelen, scrappen, kaarten maken en zeepkettingen maken. Wat staat er eigenlijk niet in?
Met dit boek kan je alle kanten op, voor elke creatieveling staat er wel wat in. Er is ook een heuse 'Eline's huis lijn' met stofjes, stempels, lintjes en kantjes om het echt 'Eline' te maken.

Met het filmpje hieronder kan je een kijkje nemen in het boek, voor een goede impressie.Omdat er een tweede druk van dit boek gaat komen heeft Eline op haar blog ook een give away! Je maakt kans op haar boek of een Eline's huis materialen pakket. Ik zou zeggen: waag een gokje! ;-)

titel: Eline's Huis
auteur: Eline Pellinkhof
uitgeverij: Tirion Creatief
ISBN: 978-90-4391-374-4

3 opmerkingen:

  1. He das leuk..! ben benieuwd naar al je boeken.. en gelijk even checken of er voor mij ook iets tussen zit! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. goede tip! Ik had het boek niet van sinterklaas gekregen....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. geweldig boek hè?! Ik ben er ook helemaal fan van!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!
Heb je een vraag, dan kan je me beter even mailen (madebymriek[at]gmail[dot]com :-)

Liefs,
Mriek