zaterdag 12 november 2011

week 45 - 2011


Huisje weer eens een beetje opgeruimd... Ik had er echt een zooitje van gemaakt de afgelopen weken. Zo is nu ook mijn stapel Flows weer compleet en liggen ze netjes op mijn nachtkastje :-) Ik wilde ze eerst nog gebruiken voor het mini Round Robin Notebook, maar ik vind het zo zonde om erin te knippen... Hebben jullie dat nou ook met sommige tijdschriften?
Liefs,
Mriek

9 opmerkingen:

 1. Grappig, ik heb ze een tijd terug ook allemaal uitgezocht en op nummer gelegd. Ik heb in een aantal Flows wel geknipt. Dat waren dubbele nummers...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kijk, dat komt me bekend voor. Alleen bij dit tijdschrift trouwens. Soms koop ik er 2 (1 om er in te knippen)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja dat gevoel ken ik wel, ik knip niet graag in tijdschriften.. dood zonde ;-)
  leuk dat stapeltje flows,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha ha, grappig! In het begin ben ik heel voorzichtig met een nieuwe Flow, maar het 'knipmoment' breekt bij mij altijd al snel aan, te veel moois om ongeknipt te laten!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja ik ken dat, ik knip of schrijf eigenlijk nergens in.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Idd vooral de flow die staat vol met leuke dingen!!! Maar op een gegeven moment worden de stapels veeeel te groot dus ben ik inspiratieboeken aan het bij houden daar heb ik er al 5 van vol en de rest gebruik ik voor het rrnotebook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Daarom hebben wij de leesmap! En dan de alleroudste (13 weken oud). Ik krijg elke week 20 tijdschriften in de bus voor maar € 6,60 per week en die mag ik ook houden! Heerlijk! Dus daar kan ik lekker de recepten uitscheuren en dingen uit knippen. Het enige nadeel is dat ze 13 weken oud zijn, maar ach, in maart ben ik nog in kerstsfeer ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je kan op flow een abonnement nemen dat je en het nummer krijgt met alles erin en dat je alle pakpapier boekjes ed er nog een keer extra los bij krijgt! Misschien een tip?!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat herkenbaar! soms wil ik er wel in knippen maar ik kan het nooit over mijn hart verkrijgen

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!
Heb je een vraag, dan kan je me beter even mailen (madebymriek[at]gmail[dot]com :-)

Liefs,
Mriek