zondag 26 mei 2013

Haaknaalden potje en onderzetter

Zoals je misschien weet heb ik een dienblad gekocht voor mijn haakwerk. Nu kan ik in één keer mijn haakwerk verplaatsen in plaats van stukje voor stukje (nu hoef ik niet 10x voor de tv langs te lopen om op te ruimen, vriendlief is daar erg blij mee ;-)) Ik vind het erg handig en ben er dan ook erg blij mee!

Like you maybe know I have a bought a tray for my crochet work. Now I can move my crochet stuff once in sted of bit for bit. It very handy and I'm very happy with it!


Mn haakpotje was een beetje kaal en onderzetter is wel fijn om mn dienblad netjes te houden. Ik had nog wat groentepotjes staan en heb die omhaakt met een mooie gemeleerde katoen van Katia. Het zijn granny squares aan elkaar gehaakt met een wit granny randje aan de boven en onderkant.

My jar was a bit lame and the coaster is nice to keep my tray nice and clean. I had some vegetable jars and crocheted a jacket for him from granny squares. I used a melanged cotton from Katia and white cotton.


De onderzetter is naar het patroon van Karin aan de haak. Ik heb hem zelf vergroot want bij mij werd hij te klein als ik het patroon volgde. Ik heb afgewisseld met gemeleerde Katia katoen en witte katoen.

The coaster is from the pattern from 'Karin aan de haak'. I made it a bit bogger because when I followed the pattern it became to little. I used Katia melange cotton and white cotton.

Ik vind het een leuk setje geworden en ben er erg blij mee :-D

It became a nice set and I'm very happy with it! :-D

Liefs,
Mriek

Pin It

5 opmerkingen:

 1. Ik vind het ook een heel leuk setje geworden. Mooi!

  Groetjes,
  Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi gemaakt,leuke kleurtjes.
  Groetjes Hetty.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat grappig. Zelf gebruik ik ook een dienblad met haken! Heb hem wel op een van mijn foto's staat op mijn blog. Werkt erg prettig i.d.
  Leuk werk potjes omhaken! Die van jou zijn mooi geworden!

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er zeker gezellig uit! En super handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is een super leuk setje. Leuk die doorlopende garen gecombineerd met het witte. Groetjes, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!
Heb je een vraag, dan kan je me beter even mailen (madebymriek[at]gmail[dot]com :-)

Liefs,
Mriek